«Θέλαμε να αποφύγουμε ομάδες όπως η ΑΕΚ»
Ο εκπρόσωπος της Μπριζ στη Νιόν, Ρόελ Βέινς, μίλησε σε ελληνικά μέσα για την κλήρωση...

Ο εκπρόσωπος της Μπριζ στη Νιόν, Ρόελ Βέινς, μίλησε σε ελληνικά μέσα για την κλήρωση με την ΑΕΚ και την χαρακτήρισε κακή.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την κλήρωση, γιατί και η ΑΕΚ προέρχεται από το Champions League. Ελπίζαμε να αποφύγουμε ομάδες όπως η ΑΕΚ, αφού ήμασταν στο γκρουπ των ισχυρών….
Φιλοδοξία της ομάδας μας είναι η πρόκριση, όμως είναι δύσκολη η κλήρωση. Θυμόμαστε τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε ότι οι ελληνικές ομάδες είναι δύσκολες. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοδική πορεία με την επιστροφή της στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα δημιουργείται ζεστή ατμόσφαιρα στα γήπεδα και είναι κακό για εμάς που θα παίξουμε τη ρεβάνς στην Αθήνα.
Έχουμε αλλάξει προπονητή και πολλούς παίκτες. Είμαστε στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας, όμως προτεραιότητά μας είναι η πρόκριση. Θα είμαστε έτοιμοι…».






