Όταν ο Ντέμης… τα εκατόστησε
Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια, ο Ντέμης Νικολαΐδης πέτυχε δυο γκολ κόντρα στον Ακράτητο και έτσι έσπασε… το φράγμα των 100 γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ.
–>
Ήταν το ματς νούμερο 150 στο οποίο αγωνίστηκε ο Έλληνας φορ. Συνολικά ως παίκτης της ΑΕΚ πέτυχε 127 γκολ και έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ΑΕΚ (μετά τους Παπαϊωάννου, Νεστορίδη και Μαύρο) που σκόραρε τριψήφιο αριθμό τερμάτων στην Α’ Εθνική.
Όσο αναφορά το παιχνίδι το σκορ άνοιξε στο 47′ ο Ντέμης και στο 54′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με πέναλτι. Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης έκανε στο 78′ το τελικό 3-0.
–>
ΑΕΚ: Ατματσίδης, Γεωργέας, Φερούζεμ (46’ Μαλαδένης) Γκαμάρα, Κασάπης, Λάκης (83’ Μαρικά) Ζήκος, Ζαγοράκης, Πετκόφ, Κωνσταντινίδης (89’ Τριχιάς) Νικολαϊδης.







