Τζανετόπουλος: Η ομάδα πέτυχε τον μεγάλο της στόχο και έφυγα χαρούμενος από την ΑΕΚ
Διαβάστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Άνταμ Τζανετόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94.6.
Στον Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός αμυντικός και σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια του στην ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για το μέλλον του στο… εξωτερικό.
Αναλυτικά η συνέντευξη του 23χρονου αμυντικόυ στο ΣΠΟΡ FM 94.6:
-το λόγο που επέλεξε τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθηθώ κι εγώ από εκείνη. Είδα ότι ο Απόλλων θέλει να κάνει μια νέα προσπάθεια και να αλλάξει επίπεδο. Είναι ένας οργανωμένος σύλλογος και ήθελα κι εγώ να αρχίσω να αγωνίζομαι πολύ για να βοηθήσω την καριέρα μου».
-τους στόχους του Απόλλωνα Σμύρνης: «Είναι νωρίς να θέσουμε κάποιον στόχο. Εγώ δεν θέλω να βάλω κάποιο ταβάνι. Όσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα, μακάρι να τα καταφέρει».
-την εμπειρία του από την ΑΕΚ: «Κρατάω τις καλές στιγμές. Έζησα ωραία πράγματα με την ΑΕΚ και αυτή η πορεία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος».
-το αν πιστεύει πως θα μπορούσε να είχε περισσότερες ευκαιρίες: «Θα μπορούσα να είχα πάρει περισσότερες συμμετοχές για να βοηθήσω. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Δεν έχω πικρία. Η ομάδα πέτυχε τον μεγάλο της στόχο και έφυγα χαρούμενος από την ΑΕΚ».
-το αν βρέθηκε ποτέ κοντά σε μεταγραφή στο εξωτερικό και αν το έχει ακόμη στο μυαλό του: «Τώρα ξύνεις πληγές… Για κάθε Έλληνα το εξωτερικό είναι όνειρο και θέλει κάποια στιγμή να δοκιμάσει και να ζήσει την εμπειρία. Προς το παρόν κοιτάζω τον Απόλλωνα Σμύρνης, να πάμε καλά, να είμαι υγιής και μετά βλέπουμε».
-την παρ’ ολίγον μεταγραφή του στη Σεβίλλη: «Εφόσον δεν έγινε κάτι, δεν έχει νόημα να συζητάμε. Σίγουρα πάντως θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή».
-το πρωτάθλημα που θα του άρεσε να αγωνιστεί: «Ιταλία και Ισπανία μου αρέσει να παρακολουθώ περισσότερο».
-τις εκτιμήσεις του για το Μουντιάλ: «Τώρα είναι τα δύσκολα. Βλέπω Κροατία, αν και η Αγγλία έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες. Στον άλλο ημιτελικό βλέπω ένα μικρό προβάδισμα για το Βέλγιο. Αν έπρεπε να διαλέξω ποια ομάδα θα το πάρει, θα έλεγα το Βέλγιο».
–>







