INAEK

Αραούχο: Να μπούμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος να το γιορτάσουμε όλοι μαζί

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την Αούστρια στη...

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την Αούστρια στη Βιέννη, από το οποίο θα κριθεί αν η ΑΕΚ θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο επιθετικός της Ένωσης τόνισε ότι υπάρχει πίεση αλλά και διάθεση για να έρθει η πρόκριση.


–>

Αναλυτικά:
«Νομίζω ότι υπάρχει πάρα πολλή διάθεση. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πίεση και ο προπονητής θα βάλει τους καλύτερους για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν θεωρεί την ΑΕΚ φαβορί: «Όλες οι ομάδες ήταν τα φαβορί από την αρχή. Με μία ισοπαλία μπορούσαμε να περάσουμε και αυτό είναι προνόμιο όμως δεν θα πω ότι είμαστε το φαβορί. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Ενώ σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στους συμπαικτες του απάντησε «Νομίζω πως δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω. Είμαστε όλοι μαζί και τα λόγια περισσεύουν. Να μπούμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».


–>

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα