INAEK

Με τον προπονητή του Ουέιντ δουλεύει στις ΗΠΑ ο Τσαλμπούρης!

Στις ΗΠΑ, για ατομικές προπονήσεις, βρίσκεται από τα τέλη του περασμένου μήνα ο Γιώργος Τσαλμπούρης,...

Στις ΗΠΑ, για ατομικές προπονήσεις, βρίσκεται από τα τέλη του περασμένου μήνα ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος συμμετείχε στα workoutsτων Μπρούκλιν Νετς, τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου. Αυτές τις ημέρες, ο -216 εκατοστών- γίγαντας της ΑΕΚ έχει επιστρέψει στη βάση του, το Μαϊάμι, και στις 18 Ιουνίου θα λάβει μέρος, για τρεις ημέρες, στα workoutsτων Φιλαδέλφεια Σίξερς. Οι προπονησείς του, όμως, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δεν θα σταματήσουν εκεί για έναν, πραγματικά, ξεχωριστό παίκτη, τον οποίο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πιστεύει πολύ και έχει τονίσει πως θέλει να του δώσει αρκετές ευκαιρίες την προσεχή σεζόν.
Τον πρωταθλητή με τους Νέους της Βασίλισσας έχει αναλάβει ένας αναγνωρισμένος προπονητής, που εξειδικεύεται στις ατομικές, ο Στάνλεϊ Ρέμι. Προερχόμενος από τη Φλόριντα, ο… γεματούλης Ρέμι έχει τη φήμη του αρκετά πιεστικού προς τους παίκτες και του «εξπέρ» στις προπονήσεις για σουτ και κατοχή μπάλας.
Μεταξύ άλλων, τον έχουν εμπιστευτεί ο σούπερ σταρ των Μπουλς, Ντουέιν Ουέιντ, αλλά και οι: Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Τρίσταν Τόμσον (Κάβαλιερς), Μπράντον Νάιτ (Σανς), Βίκτορ Ολαντίπο (Θάντερ), Τζεφ Γκριν (Μάτζικ) και Tάισον Τσάντλερ (Πίστονς).
*aek365



–>

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε