Πάνω από 30.000 με Βίντι

Μία ατμόσφαιρα παρόμοια με εκείνη κόντρα στην Σέλτικ αναμένουν στην ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς των...
Article Cover

Μία ατμόσφαιρα παρόμοια με εκείνη κόντρα στην Σέλτικ αναμένουν στην ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League κόντρα στην Βίντι, μιας και στο ΟΑΚΑ αναμένονται περισσότεροι από 30.000 φίλοι της ομάδας.

Το δέλεαρ επιστροφής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει δημιουργήσει προσμονή στους Ενωσίτες και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ έχουν μέχρι στιγμής προπωληθεί περισσότερα από 15.000 εισιτήρια. Αν μάλιστα συνυπολογιστεί και ο αριθμός των διαρκείας (12.000) ανεβάζει το συνολικό νούμερο στα 27.000 εισιτήρια.

Με την προπώληση να συνεχίζεται και δύο ακόμα νέες θύρες να τίθενται στην διάθεση του κοινού, το βράδυ της Τρίτης (28/8, 22:00) αναμένονται στο ΟΑΚΑ περισσότεροι από 30.000 κόσμου, ώστε να σπρώξουν στην πρόκριση την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.



–>

Αξίζει να δείτε

Ακολουθήστε το inAEK.gr στο Google News για την γρηγορότερη ενημέρωση της ΑΕΚ!