INAEK

Έξι παίκτες της ΑΕΚ στην κορυφαία ενδεκάδα του Wyscout

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά συνολικά έξι παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται στην καλύτερη 11άδα του...


Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά συνολικά έξι παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται στην καλύτερη 11άδα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με την αξιολόγηση που γίνεται από την αξιόπιστη ποδοσφαιρική πλατφόρμα Wyscout.

Το Wyscout δημοσιεύει την καλύτερη 11άδα η οποία αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές που έχουν τους καλύτερους συντελεστές στη θέση που αγωνίζονται.

Σε αυτή την 11άδα λοιπόν η ΑΕΚ εκπροσωπείται από τους Μουκουντί, Βίντα, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο τον τερματοφύλακά του Κοτάρσκι, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μόνο τον Χάμες Ροντρίγκες ενώ ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δεν έχει κάποιον παίκτη που να έχει τον καλύτερο συντελεστή στη θέση που αγωνίζεται.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα