Κερδίζει έδαφος ο Αντωνίου έναντι των υπολοίπων νεαρών!
Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε τον Χρήστο Αντωνίου αρκετά συχνά στις αποστολές της ομάδας, ακόμα και...
Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε τον Χρήστο Αντωνίου αρκετά συχνά στις αποστολές της ομάδας, ακόμα και στην 18αδα. Μάλιστα, ήταν να αγωνιστεί μέσα στη Λάρισα στον αγώνα Κυπέλλου, αλλά η άμεση ισοφάριση των γηπεδούχων σε εκείνο το ματς άλλαξαν τα πλάνα του Μανόλο. Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός όμως τον υπολογίζει έναντι του Γιούση.
Δηλαδή, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Γιούση στο Ελ Πασό, σύμφωνα με μανατζερικές πηγές, μαθαίνουμε ότι ο Χιμένεθ αυτή τη στιγμή στηρίζει περισσότερο τον Αντωνίου. Ο λόγος είναι πως απ’ τους μικρούς, δίνει τα περισσότερα στις προπονήσεις και για τον προπονητή, αυτό μετράει περισσότερο.
Μάλιστα, σήμερα στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Παναιτωλικό, ο Χιμένεθ έριξε τον Αντωνίου στο τελευταίο μισάωρο. Λίγο μετά την είσοδο του στον αγώνα έκανε ατομική ενέργεια και σημάδεψε το δοκάρι.
–>
–>







