Νοκ άουτ για τέσσερις εβδομάδες ο Πέλκας – Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείτο από ενοχλήσεις στο γόνατο το τελευταίο διάστημα και, κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό για να λριστικά το πρόβλημα.
Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Ως εκ τούτου, ο Πέλκας χάνει δεδομένα το προσεχές μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η μόνη «παρηγοριά» για τους Θεσσαλονικείς είναι ότι αμέσως μετά την αναμέτρηση του Φαλήρου ακολουθεί η προγραμματισμένη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, γεγονός που περιορίζει τον αριθμό των αγώνων που θα χάσει ο έμπειρος άσος.





