Κλήθηκαν στην εθνική Ουγγαρίας Βάργκα και Βιτάλις
Δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στις επιλογές της εθνικής Ουγγαρίας, καθώς ο Μπαρνάμπας Βάργκα και ο Μιλάν Βιτάλις συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τις επόμενες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης διατηρούν σταθερό ρόλο στην εθνική ομάδα της χώρας τους και αναμένεται να αποτελέσουν ξανά μέρος των πλάνων του προπονητικού επιτελείου.
Η Ουγγαρία έχει μπροστά της ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με τέσσερις αναμετρήσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η αρχή γίνεται στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 28 Σεπτεμβρίου, ακολουθεί η αναμέτρηση απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται στις 2 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Γεωργία, ενώ στις 5 Οκτωβρίου η Ουγγαρία θα τεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με την Ουκρανία.
Η παρουσία των Βάργκα και Βιτάλις στην εθνική ομάδα αποτελεί ακόμη μία ένδειξη της σημασίας που έχουν αποκτήσει οι δύο παίκτες στο ουγγρικό ποδόσφαιρο.
Hat OTP Bank Liga-klub ad játékost a férfi A-válogatott első négy Nemzetek Ligája-mérkőzésére készülő keretbe. ⬇️ https://t.co/6A6US8JpiC #csakegyutt #magyarok #HUNUKR #NIRHUN #HUNGEO #UKRHUN https://t.co/zZGdp42y6C
— MLSZ (@MLSZhivatalos) September 15, 2026






