ΛΑΣΚ: Τα εισιτήρια για την πρεμιέρα του Champions League με την ΑΕΚ
Η ΛΑΣΚ ξεκίνησε τη διάθεση των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League.
Άνοιξαν οι αιτήσεις για τα εισιτήρια
Η αυστριακή ομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Τρίτη (8/9, 19:45) στην Allwyn Arena, στο πρώτο της παιχνίδι στη League Phase του Champions League, έχοντας τη δυνατότητα να έχει στο πλευρό της και τους φιλάθλους της.
Η ΛΑΣΚ ανακοίνωσε πως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την αγορά εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Χωρίς οργανωμένη εκδρομή στην Αθήνα
Όπως ενημέρωσε η αυστριακή ομάδα, δεν θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη εκδρομή για την Αθήνα. Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι της ΛΑΣΚ που θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι για τη μετακίνησή τους προς την Ελλάδα, καθώς και για τη διαμονή τους.
Τα εισιτήρια θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στους κατόχους τους μέσω email, μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια.






