INAEK

«Ελληνικά κόλπα με 35 βαθμούς»: Οι Βούλγαροι διαμαρτύρονται για την υποδοχή της Λέφσκι στην Αθήνα!

Δημοσίευμα της βουλγαρικής ιστοσελίδας Sportal.bg κάνει λόγο για «ελληνικά κόλπα» και ταλαιπωρία της αποστολής της Λέφσκι Σόφιας στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενόψει ΑΕΚ.

Με παράπονα και δημοσιεύματα περί… ταλαιπωρίας ξεκίνησε η παρουσία της Λέφσκι Σόφιας στην Αθήνα, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, η βουλγαρική ιστοσελίδα Sportal.bg κάνει λόγο για «ελληνικά κόλπα» στο αεροδρόμιο, υποστηρίζοντας πως μέρος της αποστολής χρειάστηκε να περιμένει στον διάδρομο προσγείωσης υπό υψηλή θερμοκρασία.

Το δημοσίευμα

«Οι Έλληνες έκαναν ένα μικρό κόλπο στη Λέφσκι στην Αθήνα. Με την άφιξη του αεροπλάνου των «μπλε» στην Αθήνα, το πρώτο μέρος της αντιπροσωπείας της Λέφσκι – οι προπονητές και μερικοί από τους παίκτες – επιβιβάστηκαν σε ένα λεωφορείο που τους παρέλαβε από τον διάδρομο προσγείωσης. Οι υπόλοιποι παίκτες έπρεπε να περιμένουν ένα δεύτερο όχημα για να τους μεταφέρει στον τερματικό σταθμό, αλλά αυτό δεν έφτασε για πάνω από 15 λεπτά. Ως αποτέλεσμα, όλοι οι ‘εγκαταλελειμμένοι’ από τους Έλληνες έπρεπε να περιμένουν δίπλα στο αεροπλάνο σε ζέστη 35 βαθμών».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα