INAEK

Επίσημο: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Τσαλμπούρη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ BC ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Τσαλμπούρη στη «Βασίλισσα» μετά από εφτά χρόνια, με τον Έλληνα σέντερ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στην ενίσχυση της frontline της προχώρησε η ΑΕΚ BC, ανακοινώνοντας επίσημα την απόκτηση του Γιώργου Τσαλμπούρη.

Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ (2.17μ.) επιστρέφει στη «Βασίλισσα» μετά από επτά χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.

Η ανακοίνωση της «Βασίλισσας»

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Γιώργο Τσαλμπούρη (30 χρ., 2μ.17), ο οποίος επιστρέφει στη «Βασίλισσα» μετά από 7 χρόνια.

Ο Μακεδόνας φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε σήμερα (25/08) συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.

Ο Γιώργος υπήρξε «γέννημα» του Πιερικού/Αρχελάου. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ελλάδα το υπέγραψε με την ΑΕΚ (2015-2019), ερχόμενος από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αϊόβα. Με την ΑΕΚ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα Νέων ΕΣΚΑ 2017 και το Διηπειρωτικό Κύπελλο Ανδρών 2019. Την περίοδο 2017-2018, είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Κολοσσό. Έχει αγωνιστεί, επίσης, σε ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Πάτρας, Ρεάλ Μπέτις, Μπιλμπάο και Πανιώνιο.

Γιώργο, καλώς όρισες!

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα