INAEK

Ελίασον: Στην τελική ευθεία η μετακίνησή του από την ΑΕΚ στην Ιντερνασιονάλ

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η μετακίνηση του Νίκλας Ελίασον από την ΑΕΚ στην...

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η μετακίνηση του Νίκλας Ελίασον από την ΑΕΚ στην Ιντερνασιονάλ, καθώς οι δύο σύλλογοι έχουν περάσει στο στάδιο της ανταλλαγής εγγράφων.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ιντερνασιονάλ για την παραχώρηση του Σουηδού εξτρέμ προχωρά και πλέον απομένουν οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσή της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ελίασον θα μετακομίσει στη Βραζιλία με τη μορφή μονοετούς δανεισμού, με την Ιντερνασιονάλ να καταβάλλει στην Ένωση 300.000 ευρώ για το «ενοίκιο» του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, στο deal προβλέπεται και οψιόν αγοράς, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ποσό που φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Τα επόμενα βήματα για τον Ελίασον

Με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν ήδη τα απαραίτητα έγγραφα, ο Νίκλας Ελίασον αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ώρες για τη Βραζιλία. Εκεί θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ιντερνασιονάλ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε να έχει καταθέσει πρόταση για τον 30χρονο εξτρέμ. Η αρχική πρόταση περιλάμβανε 300.000 ευρώ ως ενοίκιο δανεισμού και οψιόν αγοράς, ενώ στη συνέχεια οι δύο πλευρές προχώρησαν τις συζητήσεις για να βρεθεί η τελική φόρμουλα.

Ο Ελίασον βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2022 και σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει καταγράψει 134 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 13 γκολ και 30 ασίστ.

Πλέον, όλα δείχνουν πως η υπόθεση μπαίνει στην τελική της ευθεία, με τον Σουηδό να ετοιμάζεται να αφήσει την Αθήνα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα