ΑΕΚ: Αναχώρησε για Ηράκλειο ενόψει του τελικού του Super Cup με τον ΟΦΗ (ΦΩΤΟ)
Στο Ηράκλειο βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ, με την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς να μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση του Superbet Super Cup απέναντι στον ΟΦΗ.
Η Ένωση αντιμετωπίζει τους Κρητικούς την Τετάρτη στις 20:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, στοχεύοντας στην κατάκτηση του πρώτου επίσημου τίτλου της αγωνιστικής περιόδου.
Ο Σέρβος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» έχει αποσαφηνίσει στους ποδοσφαιριστές του πως η αναμέτρηση απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, το διακύβευμα είναι ένας τίτλος και ο Νίκολιτς περιμένει από την ομάδα να βγάλει στο χορτάρι τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.
Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τη συνέντευξη Τύπου στις 13:00, όπου ο Μάρκο Νίκολιτς και ο προπονητής του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα μιλήσουν για τις προσδοκίες τους από τον τελικό.






