Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών: Δεύτερη σερί νίκη με 2-0 απέναντι στα Νησιά Φερόε – Σκόραρε η Κόγγουλη της ΑΕΚ!
Η Εθνική Ελλάδας Γυναικών επικράτησε με 2-0 της Εθνική Νήσων Φερόε Γυναικών και πανηγύρισε το δεύτερο διαδοχικό τρίποντό της στον προκριματικό όμιλο.
Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το καθήκον του και διατήρησε το απόλυτο στον όμιλο της League C, στο πλαίσιο της προσπάθειας πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2027.
Το ματς
Η Ελλάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν η Βεατρίκη Σαρρή ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, δίνοντας από νωρίς προβάδισμα στη «γαλανόλευκη».
Η ομάδα διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια, περιορίζοντας τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων.
Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 77ο λεπτό, με την Αναστασία Κόγγουλη να βρίσκει δίχτυα και να «σφραγίζει» τη νίκη για την Εθνική ομάδα.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Ελλάδα έφτασε τους έξι βαθμούς στον όμιλο, ενώ οι Εθνική Γεωργίας Γυναικών και Εθνική Νήσων Φερόε Γυναικών παραμένουν χωρίς βαθμό.






