INAEK

Βαριά τιμωρία για Μαρκάο στη Σεβίλλη – Στα μαλακά ο Αλμέιδα

Ποινή μίας αγωνιστικής στον Ματίας Αλμέιδα και έξι στον Μαρκάο μετά το ματς Ρεάλ – Σεβίλλη. Αβέβαιο το μέλλον του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ.

Διπλό «χτύπημα» δέχθηκε η Σεβίλλη μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς τόσο ο Ματίας Αλμέιδα όσο και ο Μαρκάο τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της La Liga για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση.

Την ίδια στιγμή, το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της Σεβίλλης παραμένει θολό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «ESTADIO Deportivo», ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος για τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Χωρίς να γίνεται λόγος για άμεση απομάκρυνσή του, το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν αποκλείεται ο ίδιος να εξετάσει το ενδεχόμενο αποχώρησης, εφόσον κρίνει ότι το αγωνιστικό πρότζεκτ δεν μπορεί να εξελιχθεί όπως έχει σχεδιαστεί.

Ο Αργεντινός τεχνικός τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής, έπειτα από την αποβολή του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αλμέιδα διαμαρτυρήθηκε έντονα για διαιτητικές αποφάσεις, γεγονός που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από τον πάγκο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ίδιος εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά των διαιτητών, υπογραμμίζοντας πως οι διαμαρτυρίες του έγιναν με σεβασμό και πως υπάρχουν μάρτυρες για όσα ειπώθηκαν.

Ακόμη πιο αυστηρή ήταν η τιμωρία για τον Μαρκάο, στον οποίο επιβλήθηκε συνολική ποινή έξι αγωνιστικών. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τη διπλή κίτρινη κάρτα και την αποβολή του, τέσσερις για εξυβρίσεις και λεκτικές προσβολές προς τον διαιτητή και μία επιπλέον για συμπεριφορά αντίθετη με την αθλητική τάξη.

Οι ενστάσεις που κατέθεσε η Σεβίλλη δεν έγιναν δεκτές, με την Πειθαρχική Επιτροπή να διατηρεί το τεκμήριο αξιοπιστίας του διαιτητή. Ως αποτέλεσμα, ο Μαρκάο θα απουσιάσει από τα παιχνίδια απέναντι σε Λεβάντε, Θέλτα, Έλτσε, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μαγιόρκα και Χιρόνα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα