Στροφή στην καριέρα του έκανε ο Κλοντ Μακελελέ – Κριτής στα «Μις Υφήλιος»!
Μια απρόσμενη επαγγελματική στροφή έκανε ο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει προσωρινά την προπονητική για έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο.
Ο παλαίμαχος διεθνής Γάλλος μέσος, που πέρασε από τη χώρα μας ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης την περσινή σεζόν, θα καθίσει πλέον σε… κριτική επιτροπή διαγωνισμού ομορφιάς!
Στα 52 του χρόνια, ο πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι, που μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ασχολήθηκε με την προπονητική, αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή εκτός γηπέδων.
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Μακελελέ θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στον φετινό διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στην Ταϊλάνδη.
Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς φιλάθλους να σχολιάζουν με χιούμορ τη «μεταγραφή» του Γάλλου στη βιομηχανία της μόδας. Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να αντιμετωπίζει τη νέα του πρόκληση με ενθουσιασμό, δείχνοντας πως η καριέρα του συνεχίζει να τον εκπλήσσει ακόμη και μακριά από το χορτάρι.






