Πιθανό μεταγραφικό «μπρα ντε φερ» με Γιακουμάκη και Γιόβιτς στην Κρουζ Αζούλ!
Η Κρουζ Αζούλ φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λούκα Γιόβιτς της Μίλαν, σε μια κίνηση που ενδέχεται να οδηγήσει σε αποχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη.
Σύμφωνα με διεθνή ρεπορτάζ, η μεξικανική ομάδα έχει θέσει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Σέρβο επιθετικό, με τον οποίο φιλοδοξεί να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.
Ωστόσο, η παρουσία του Γιακουμάκη, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας, φαίνεται να δημιουργεί ζήτημα χωρητικότητας στην επίθεση, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις.
Παράλληλα, η Σάρλοτ από το MLS δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα φορ, ο οποίος έχει ήδη ξεχωρίσει στην αμερικανική λίγκα με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος στράικερ είχε φτάσει κοντά στην κατάκτηση του «χρυσού παπουτσιού», γεγονός που ενισχύει τη δυναμική του ενδεχόμενου επαναπατρισμού του στο αμερικανικό πρωτάθλημα.
Στο Μεξικό, ο Γιακουμάκης μετρά ήδη 9 γκολ και 8 ασίστ σε 40 συμμετοχές, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών CONCACAF από την Κρουζ Αζούλ.
Από την άλλη πλευρά, ο Λούκα Γιόβιτς, στα 28 του χρόνια, ψάχνει μια νέα αρχή μετά από αρκετές περιόδους δανεισμού και περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη Μίλαν. Η μετακίνησή του στην Κρουζ Αζούλ μοιάζει ιδανική τόσο για εκείνον όσο και για τη μεξικανική ομάδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει πρώτα αποχώρηση.
Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφική ισορροπία εξαρτάται από την πρώτη κίνηση: αν φύγει ο Γιακουμάκης, ανοίγει ο δρόμος για τον Γιόβιτς. Αν προχωρήσει πρώτα η αγορά του Σέρβου, τότε το μέλλον του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα τίθεται εν αμφιβόλω. Ένα πραγματικό «ντόμινο» είναι προ των πυλών.






