Euroleague 2025-26: Η νέα σεζόν με 20 ομάδες και 38 αγωνιστικές
Η Euroleague θα διευρυνθεί σε 20 ομάδες τη νέα σεζόν, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Sportando, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάγκι.
Σύμφωνα με τον Μάγκι, η αύξηση των ομάδων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ θα επισημοποιηθεί άμεσα, καθώς η σχετική απόφαση αναμένεται να παρθεί σήμερα και να επικυρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί ότι η νέα σεζόν της Euroleague θα περιλαμβάνει συνολικά 38 αγωνιστικές, αυξάνοντας σημαντικά τον ανταγωνισμό και το θέαμα.
Προετοιμασία για το NBA Europe
Παράλληλα, ο Μάγκι αναφέρει πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της FIBA στη Γενεύη, όπου θα παρουσιαστεί το πρότζεκτ NBA Europe, μια πρωτοβουλία που αναμένεται να φέρει νέες εξελίξεις και συνεργασίες μεταξύ των ευρωπαϊκών και αμερικανικών οργανισμών.






