Διεκόπη λόγω τεχνικών προβλημάτων η εκδίκαση της υπόθεσης Ολυμπιακού
Για την Τετάρτη (24/6) το απόγευμα είχε προγραμματιστεί στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ η ακροαματική διαδικασία σχετικά με την υπόθεση που αφορά τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και άλλα 15 πρόσωπα που κατηγορούνται για συγκεκριμένους αγώνες, θέλοντας να αξιολογήσει περαιτέρω την υπόθεση.
Η εκδίκαση που ήταν να γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, ελέω κορονοϊού, ξεκίνησε κανονικά αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Αντίθετα διεκόπη μία ώρα μετά την έναρξη της. Ο λόγος ήταν τα πολλά τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν καθώς αρκετά άτομα συνδέθηκαν στην τηλεδιάσκεψη με αποτέλεσμα η σύνδεση να πέφτει συνεχώς.
Η συνεδρίαση διεκόπη και η επόμενη θα γίνει τη Δευτέρα (29/6) το απόγευμα ενώ οι επόμενες συνεδριάσεις της επιτροπής Δεοντολογίας είναι προγραμματισμένες για 1,2,6,8 και 9 Ιουλίου.
Μάλιστα για τις 29/6 είναι προγραμματισμένη η κατάθεση των Αλαφούζου και Μελισσανίδη στην επιτροπή Δεοντολογίας.
πηγή:sport24.gr






