Ώρα για ντέρμπι Δικεφάλων!
Αφού ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της και έδωσε πολλούς φιλικούς αγώνες (αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι ο χθεσινός αγώνας με τον Διομήδη Άργους αναβλήθηκε λόγω κωλύματος των “Λύκων”), η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Handball Premier (18/01, 17:00, ΕΡΤ3).
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας υπολογίζει όλους τους παίχτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Χριστόδουλου Μυλωνά μετά τον τραυματισμό του στους αγώνες με την Εθνική Ελλάδος, καθώς ο τραυματισμός του δε κρίθηκε σοβαρός.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο κόσμος καλείται να δείξει την αγάπη του στην ομάδα γεμίζοντας την αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ!






