Πρόεδρος Λας Πάλμας: Λίγα και τα 7 εκατομμύρια για Αραούχο!
Με δηλώσεις του στο gazzeta.gr ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, επισήμανε ότι για τον Αραούχο ακόμη και τα 7 εκ. ευρώ είναι λίγα, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο δανεισμού του.
«Ναι, ο Αραούχο είναι προς πώληση. Όλοι οι παίκτες είναι προς πώληση. Αν μου δώσουν αυτά που εγώ θέλω τότε πωλείται ο οποιοσδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει εδώ. Δεν βάζω κάποια συγκεκριμένη τιμή για την πώληση του Αραούχο. Αν κάποια ομάδα μου καταθέσει μια δελεαστική πρόταση, τότε αυτό είναι άλλο θέμα», και συμπλήρωσε επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια ότι δεν θα δεχθεί εκπτώσεις όπως λέγεται, αλλά ούτε και έναν νέο δανεισμό του 27χρονου επιθετικού: «Τα Μέσα εδώ έπρεπε να πουν κάτι, το οποίο όμως δεν είναι αλήθεια. Ο Αραούχο ανανέωσε πέρυσι για πέντε χρόνια το συμβόλαιό του. Προσωπικά το βλέπω πρακτικά αδύνατο να μπορούσε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να μπει στη διαδικασία αγοράς για αυτόν τον παίκτη, ούτε είμαι διατεθειμένος να συζητήσω έναν δανεισμό του», ανέφερε ο Ραμίρεθ.
Όσο για το αν θα έμπαινε στη διαδικασία να διαπραγματευτεί τουλάχιστον μια πώληση του 50% των δικαιωμάτων του Αραούχο κατέληξε: «Όχι, θα ήμασταν διατεθειμένοι να πουλήσουμε μόνο για το 100% των δικαιωμάτων του. Και αυτό, όπως είπα, με μια δελεαστική πρόταση, η οποία δεν μπορεί να είναι της τάξεως των πέντε, έξι ή επτά εκατομμυρίων ευρώ».






