INAEK

Μελισσανίδης στους παίκτες: “Δίνω τα κλειδιά στον Ίβιτς, αυτός θα αποφασίζει για ΟΛΑ”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τον Ίλια Ίβιτς στους ποδοσφαιριστές και συνολικά στο ποδοσφαιρικό τιμ. Από...

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τον Ίλια Ίβιτς στους ποδοσφαιριστές και συνολικά στο ποδοσφαιρικό τιμ. Από την πλευρά του ο Σέρβος έκανε και το δικό του σχόλιο.

Μεταξύ άλλων ο Τίγρης μίλησε για την καριέρα του Ίλια στην ΑΕΚ, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που έχει ο ίδιος προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά ο ισχυρός άντρας της ομάδας δήλωσε:

“Είμαι ξανά σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσω τον νέο μας τεχνικό διευθυντή. Έχει υπάρξει στο παρελθόν και ποδοσφαιριστής αλλά και τεχνικός διευθυντής σε αυτή την ομάδα. Τον ξέρω πολλά χρόνια και έχει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη μου. Του δίνω τα κλειδιά. Αυτός θα αποφάσιζει για όλα! Του ευχομαι καλή επιτυχία! Θα είναι εδώ μαζί μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ιδιαίτερα αυξημένες αρμοδιότητες. Ο Ίλια θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής σας”

Την τοποθέτηση του έκανε και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ίλια Ίβιτς:

“Υπαρχουν στιγμές στο ποδόσφαιρο που είμαστε χαμηλά και τότε πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί όπως κάθε άντρας και στιγμές που είμαστε ψηλά και τότε θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί”

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα