INAEK

Μαρσέλο και Πίντο και τα στόπερ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση στόπερ τον τελευταίο καιρό και μετά τον τελευταίο τραυματισμό του...

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση στόπερ τον τελευταίο καιρό και μετά τον τελευταίο τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι, οι υπεύθυνοι εντείνουν τις προσπάθειές του, ώστε να βρουν αυτόν που θα καλύπτει τα κενά που θα δημιουργούνται.

Την τελευταία εβδομάδα έχει εμφανιστεί ξανά στην πρώτη θέση της λίστας της ΑΕΚ ο Μαρσέλο. Ο Καρντόσο γνωρίζει τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό από την κοινή τους πορεία στην Ρίο Άβε και έχει σχηματίσει για αυτόν πολύ καλή εικόνα. Βέβαια, η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς έχει συμβόλαιο με τους Σικάγο Φάιαρ.

Από την άλλη πλευρά, στα θέλω της ΑΕΚ επέστρεψε και ο Αντρέ Πίντο. Οι Πορτογάλοι το τελευταίο διάστημα έγραφαν ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον σέντερ μπακ της Σπόρτινγκ, όπως η Ένωση από την πλευρά της δεν επιβεβαίωσε όλα αυτά τα σενάρια. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ μέχρι το 2021, όμως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και η ομάδα θέλει να τον δώσει δανεικό. 

 

 

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα