Μίλησε για το μέλλον του στην ΑΕΚ ο Άλεφ
Την επιθυμία του να συνεχίσει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Βραζιλιάνος μέσος της Ένωσης, ενώ είπε πως η ρήτρα του είναι ένα ποσό που η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει.
Ο Άλεφ Σαλντάνια μίλησε στην O Jogo σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα και την ρήτρα που έχει ορίσει η Μπράγκα, στην οποία ανήκει ο Βραζιλιάνος μέσος, ενώ τόνισε πως νιώθει χαρούμενος από την σεζόν του στην ΑΕΚ και δεν θα ήθελε να αλλάξει ομάδα.
Αναλυτικά ο Άλεφ είπε: “Η τιμή αυτή (1,8 εκ. ευρώ) είναι πολύ πάνω από τα χρήματα που θέλει να δώσει η ΑΕΚ αλλά μου λένε ότι θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση. Η ΑΕΚ προσπαθεί να καταλήξει σε μια συμφωνία με την Μπράγκα. Έχω προσαρμοστεί στην ΑΕΚ και δεν θα ήθελα να αλλάξω ομάδα. Η σεζόν είναι καλή για εμένα, νιώθω χαρούμενος”.






