INAEK

Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θέλει να κάνει...

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θέλει να κάνει η ΑΕΚ, που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην ”OPAP Arena” (21:00, Live inaek.com)

Η Ένωση θέλει να συνεχίσει και το σερι των καλών αποτελεσματών και των καλώ εμφανίσεων. Το Σάββατο επικράτησε με 1-0 της Λαμίας και μάλιστα μετά και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Athens Καλλιθέα το βράδυ της Δευτεράς βρίσκεται πλέον μόλις στο -1 από την κορυφή της Stoiximan Superleague.

Προφανώς τα τελευταία καλά αποτελέσματα έχουν επαναφέρει το καλό κλίμα στους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι όμως έχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και λογικά θα επιστρέψει στις αρχές Ιανουαρίου. Πάντως αναμένεται ο Αργεντινος προπονητής θα παρατάξει την ΑΕΚ με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με το παιχνίδι με την Λαμία. Έτσι πιθανότατα θα δούμε την ΑΕΚ με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζησαφί αριστερά, τους Μουκουντί και Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας, τον Γιόνσον με τον Πινέδα στην μεσαία γραμμή, τον Φερνάντες δεξιά, τον Μαρσιάλ αριστερά, τον Λαμέλα πίσω από τον φορ, ο οποίος θα είναι ο Πιερό.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται και αυτός από νίκη, αφού επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο την Κυριακή. Αυτή ήταν μάλιστα η τρίτη του συνεχόμενη νίκη και δείχνει και αυτός ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλη μια φορά μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague στην ”OPAP Arena”. Το ματς έληξε ισόπαλο με 1-1 με γκολ των Πιερό και Μπάμπα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

AEK ΑΕΚ Ποδόσφαιρο