ΑΕΚ: Μία αγωνιστική τιμωρία σε Αλμείδα και τρεις σε Μαρσιάλ, Μουκουντί – Αναλυτικά οι ποινές
Ανακοινώθηκαν οι ποινές για τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη των πάγκων που αποβλήθηκαν μετά τα επεισόδια στο φινάλε του Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Οι τιμωρίες που επιβλήθηκαν αφορούν αποκλειστικά τις αποβολές λόγω καρτών και όχι τις ενδεχόμενες επιπλέον ποινές που ενδέχεται να προκύψουν από την εκδίκαση της υπόθεσης από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League.
Ποινές τριών αγωνιστικών για τους ποδοσφαιριστές
Οι παίκτες Κάρμο και Πασχαλάκης από την πλευρά του Ολυμπιακού, καθώς και Μουκουντί και Μαρσιάλ από την ΑΕΚ, τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών, λόγω των αποβολών τους μετά το τέλος του ντέρμπι.
Μία αγωνιστική για Αλμέιδα και Βέγκα
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του, Ντάνιελ Βέγκα, τιμωρήθηκαν με ποινή μιας αγωνιστικής.