INAEK

Οι δοκιμές του Κωστένογλου και τα δύο ερωτηματικά

Με 3-5-2 θα παρατάξει την ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον...

Με 3-5-2 θα παρατάξει την ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως υπάρχουν δύο εκκρεμότητες σχετικά με την βασική εντεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει καταλάβει ότι το συγκεκριμένο σύστημα ταιριάζει στην ΑΕΚ και το επαναφέρει κάθε φορά που η ομάδα του έχει έναν δύσκολο αγώνα.

Μέχρι στιγμής, ο Κωστένογλου δείχνει ότι έχει πάρει τις αποφάσεις τους για τους περισσότερους από τους παίκτες που θα πάρουν φανέλες βασικών, όμως υπάρχουν και δύο θέσεις στις οποίες έχει ακόμα ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, η πρώτη αφορά τον παρτενέρ του Σιμόες. Ο Κρίστιτσιτς έχει προβάδισμα ώστε να πάρει φανέλα βασικού, όμως ο Γαλανόπουλος μετράει μέχρι στιγμής πολύ καλές παρουσίες, κάτι που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον κόουτς της ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά το μεγάλο ερωτηματικό αφορά την δεύτερη θέση της επίθεσης, δηλαδή τον παίκτη που θα βρίσκεται στο πλευρό του Λιβάγια.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα μπει σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προλάβει να είναι 100% έτοιμος και να πάρει φανέλα βασικού. Εάν βέβαια τα καταφέρει, αυτός θα αγωνιστεί δίπλα στον Κροάτη.

Όμως, μέχρι στιγμής υπάρχουν οι επιλογές των Αλμπάνη και Γιακουμάκη, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες ώστε να κερδίσει τη φανέλα του βασικού εάν ο Πορτογάλος δεν αγωνιστεί. 

Σχετικά με τις υπόλοιπες επιλογές του Κωστένογλου, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας με τους Τσιγκρίνσκι Βράνιες και Μπακάκη να αποτελούν την αμυντική τριάδα. Σε ρολο φουλ μπακ-χαφ θα αγωνιστούν οι Λόπες και Παουλίνιο, ενώ ο Μάνταλος έχει κλειδώσει ήδη τη θέση πίσω από τους επιθετικούς. 

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα