Και Πόνσε και Αραούχο
Η φετινή χρόνια ανέδειξε …με τον χειρότερο τρόπο ότι το ρόστερ της ΑΕΚ έχει σοβαρά ελλείματα.
Η Ένωση, αφού εξασφάλισε τη τρίτη θέση και το καλό εισιτήριο του Europa League με το διπλό της στο Περιστέρι, διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων στα Σπάτα.
Στο επίκεντρο όμως βρίσκεται και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, με τον δικέφαλο να έχει ήδη κλείσει ουσιαστικά Αθανασιάδη και Ντέλετιτς και να κινείται δυναμικά και για άλλες προσθήκες.
Σύμφωνα με την ”Ώρα των Σπορ” η ΑΕΚ ασχολείται τόσο με την υπόθεση της παραμονής του Έκι Πόνσε, όσο και με την μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο.
Φυσικά δεν πρόκειται για δύο εύκολες περιπτώσεις, όμως και από τους ποδοσφαιριστές υπάρχει η θετική διάθεση, ενώ και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που βρεθούν μαζί οι δύο Λατίνοι στο ρόστερ της ομάδας, τότε η ποιότητα του απογειώνεται.






