Στην προπόνηση και οι “κομμένοι”
Η αποχώρηση Καρντόσο αλλάζει τα δεδομένα στην περίπτωση του Ούρος Τσόσιτς και των υπολοίπων παιχτών που κόπηκαν. Ο παίκτης είχε παραγκωνιστεί με προσωπική απόφαση του Πορτογάλου ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τον υπολογίζει.
Σύμφωνα με πηγή, η περίπτωση του θα επανεξεταστεί από την ΑΕΚ και ο νέος προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα θα κρίνει αν τον θέλει στο ρόστερ ή όχι. Το δεδομένο είναι ότι ο Τσόσιτς θα σταματήσει να προπονείται μόνος τους και θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.
Στην Ένωση θεωρούν ότι έχει καταλάβει και ο ίδιος τα λάθη του και αν δουλέψει σωστά και πείσει το νέο προπονητή μπορεί να βοηθήσει.
Ο Τσόσιτς έως τώρα προπονούταν σε ξεχωριστό γκρουπ παικτών υπό τις εντολές του Νίκου Παναγιωτάρα μαζί με τους Μοράν, Τσέλιος και Βασιλαντωνόπουλος. Ο Βάσκος έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα και δεν υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί εκ νέου. Όσο για τους Τσέλιο και Βασιλαντωνόπουλο γίνονται συζητήσεις για το αν θα δοθούν δανεικοί ή θα φύγουν με συνιδιοκτησία 50-50 με τη νέα ομάδα που θα αγωνιστούν.






