Παυλίδης: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά μετράνε οι τρεις βαθμοί – Υπόσχομαι ότι θα δώσουμε όλοι το 100% μέχρι το τέλος»
Με δύο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη, η Μπενφίκα επικράτησε 2-1 της Ζιλ Βισέντε, παρότι δυσκολεύτηκε και δεν έπιασε καλή απόδοση.
Ο Έλληνας διεθνής έφτασε τα 7 γκολ σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το «βαρύ πυροβολικό» των Λουζιτανών.
Μετά το παιχνίδι, ο Παυλίδης παραδέχτηκε ότι η Μπενφίκα δεν ήταν σε καλή μέρα, ωστόσο τόνισε τη σημασία της νίκης: «Δεν παίξαμε καλά. Ήταν δύσκολο. Δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε, αλλά στο τέλος το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε».
Ο διεθνής επιθετικός υπογράμμισε την αξία της σκληρής δουλειάς: «Όταν δεν είμαστε σε καλή φόρμα και μας λείπει η αυτοπεποίθηση, πρέπει να δουλεύουμε διπλάσια. Όλοι πρέπει να τρέξουν, όλοι να καλύψουν χιλιόμετρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της Μπενφίκα: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας. Μπορώ να υποσχεθώ ότι όλοι θα δώσουμε το 100% μέχρι το τέλος. Παλεύουμε για αυτόν τον σύλλογο, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».