INAEK

Ολυμπιακός: Δυσαρέσκεια και γιούχα για Ποντένσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε στο ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ, με το κλίμα στους «ερυθρόλευκους» να είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά την ήττα.

Η ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ επιδείνωσε το ήδη φορτισμένο κλίμα στις τάξεις της ομάδας, με τη δυσαρέσκεια να είναι πλέον έντονη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο της κριτικής, καθώς δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες στη δεύτερη παρουσία του στους «ερυθρόλευκους».

Στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μια ακόμη μέτρια εμφάνιση. Όταν αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό από τον Τσικίνιο, αποχώρησε υπό έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους, οι οποίοι εξέφρασαν ανοιχτά την απογοήτευσή τους.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα