Αριέλ Μπέιτ Χαλάμι: Το χιουμοριστικό σχόλιο για τον Γιάννη πριν το Ελλάδα–Ισραήλ

Ο προπονητής του Ισραήλ, Αριέλ Μπέιτ Χαλάμι, μίλησε με χιούμορ για τον Αντετοκούνμπο λέγοντας πως «χρειάζεται M-16 για να τον σταματήσουμε».

Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι της φάσης των «16» στο EuroBasket 2025, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Αριέλ Μπέιτ Χαλάμι, μίλησε με χιούμορ για τον τρόπο αντιμετώπισης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σε ερώτηση για το πώς θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τον φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, ο 59χρονος προπονητής απάντησε:

«Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να φέρουμε ένα… M-16. Αυτός θα είναι ο ευκολότερος τρόπος».

Στη συνέχεια, ο Μπέιτ Χαλάμι αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης και στον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί το Ισραήλ: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για την εθνική μας ομάδα, δεν έχουμε βρεθεί στη φάση των 16 για πολύ καιρό. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και ερχόμαστε να τα δώσουμε όλα με πίστη. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και σκληρά στην άμυνα. Χωρίς physical παιχνίδι δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα. Πιστεύω στους παίκτες μου, στο στυλ μας και στην ενότητά μας».

Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα