“7άρα” στην διαλυμένη Σπάρτη η Δόξα Δράμας
Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ηρόδοτο για την 27η αγωνιστική της Football League, την εστία της Σπάρτης που κατέβηκε με δέκα παίκτες υπερασπίστηκε ο κεντρικός αμυντικός Μάρκος Ντούσκας.
Η ομάδα της Λακωνίας κόντρα στην Δόξα Δράμας για την 28η αγωνιστική για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι δεν αγωνίστηκε με ενδεκάδα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ηττηθεί με 7-0.
Αν και είχε δηλώσει 11άδα και έναν αναπληρωματικό, τον Νάτση, εντέλει παρέταξε ξανά 10 στον αγωνιστικό χώρο. Ενώ υπήρχε στην αποστολή και ένας αναπληρωματικός.
Εκτός έμεινε ο Φρανκ Τιεντσέ παρότι είχε δηλωθεί στο αρχικό σχήμα, χωρίς το κενό του να καλυφθεί από τον Νάτση, που είχε μείνει στον πάγκο!
Έτσι, η Σπάρτη ξεκίνησε το παιχνίδι με δέκα παίκτες και ολοκλήρωσε το ματς χωρίς να κάνει αλλαγή.
Ύστερα από 27 παιχνίδια η Σπάρτη είναι στην τελευταία θέση της Football League με 14 βαθμούς, με απολογισμό 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 18 ήττες. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση (17) και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (55).






