INAEK

Αδειοδοτήθηκαν τέσσερις-Σε εκκρεμότητα πέντε φάκελοι

Η πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Λίγκας έγινε το πρωί της Τρίτης και επιβεβαίωσε...

Η πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Λίγκας έγινε το πρωί της Τρίτης και επιβεβαίωσε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν πρόβλημα. Οι τρεις μεγάλοι (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) και ο Παμβοχαϊκός κατέθεσαν πλήρεις φακέλους στην επιτροπή και αδειοδοτήθηκαν.

Αυτό αποτελεί και ένα δείγμα ότι ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν και ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν όπου στόχος είναι να γίνει και πάλι ισότιμος διεκδικητής τίτλων. Σημειώνεται ότι και ο Παμβοχαϊκός ήταν από τις ομάδες που στην αρχή του καλοκαιριού φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά θα δώσει για μία ακόμη χρονιά το παρών στην κορυφαία κατηγορία.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες πέντε ομάδες που δεν κατέθεσαν φάκελο η κατάσταση είναι διαφορετική. Η Κηφισιά όλα δείχνουν ότι θα τακτοποιήσει και τις τελευταίες εκκρεμότητές της και θα καταφέρει να καταθέσει φάκελο. Ο Ηρακλής ταλαιπωρείται ακόμη από παλιές… αμαρτίες, ενώ ο Φοίνικας ακόμη δεν έχει διοίκηση. Δύσκολη είναι η κατάσταση και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που προσπαθεί να βρει χρηματοδότες. Οι τέσσερις αυτές ζήτησαν παράταση για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους και να καταθέσουν φακέλους.

Η μόνη που φαίνεται στάσιμη αυτή την στιγμή είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση έχει ανοιχτό μέτωπο με την ΕΣΑΠ μετά και τις δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου και δεν κατέθεσε φάκελο ενώ ήταν η μοναδική ομάδα που δε ζήτησε ούτε αναβολή, ούτε παράταση στην περίπτωσή της. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής είχε ζητήσει την διάλυση της Λίγκας αφού το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον ίδιο κάθε άλλο παρά επαγγελματικό είναι.

Πρέπει να πούμε ότι στην ΑΕΚ υπάρχουν διακανονισμοί από περασμένες σεζόν που έχουν πάψει να εξυπηρετούνται ενώ οι οφειλές της σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι σημαντικές. Μένει να δούμε αν θα κινηθεί κάτι στην ΑΕΚ και αν θα κληθούν οι αθλητές στους οποίους οφείλονται χρήματα.

Σημειώνεται ότι οι νεοφώτιστες Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΟΦΗ δεν ήταν υποχρεωμένες να καταθέσουν φάκελο.

 

Πηγή: Sdna.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα