Vintage Volley: Στον τελικό της ΕΣΠΕΔΑ η ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ πέρασε με θρίαμβο στον τελικό του F4 Vintage Volley, επικρατώντας της Γλυφάδας με 3-0 σετ. Η ομάδα της «Ένωσης» έδειξε την ανωτερότητά της στον ημιτελικό, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση και μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο.
Η ΑΕΚ, καταφέρνοντας να κερδίσει και τα τρία σετ χωρίς να επιτρέψει στη Γλυφάδα να απειλήσει, απέδειξε για ακόμα μία φορά τη δυναμική της στη διοργάνωση του F4 Vintage Volley. Η ομάδα της Νένας Σιδηροπούλου ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις «κυανόλευκες».
Στον τελικό της Κυριακής (23/02, 20:30) στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βάρης, η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της τον ΑΟ Βουλιαγμένης, σε έναν αγώνα που αναμένεται να είναι γεμάτος ένταση και αθλητικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την κατάκτηση του τίτλου, με την ΑΕΚ να είναι το φαβορί μετά την εξαιρετική της πορεία μέχρι τώρα.
Η ΑΕΚ, έχοντας το κοινό της στο πλευρό της, θα διεκδικήσει τον τίτλο με όλη τη δύναμη της. Ο τελικός αναμένεται να είναι γεμάτος συγκινήσεις, με την ομάδα της Νένας Σιδηροπούλου να θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου του F4 Vintage Volley.






