Χάντμπολ: Να συνεχίσει το σερί της θέλει η ΑΕΚ!
Η ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της και να φτάσει στην 16η νίκη της στην Handball Premier.
Στην επερχόμενη αναμέτρηση της Παρασκευής (7 Φεβρουαρίου, 21:00), οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχτούν τα Βριλήσσια στο «Γ. Κασιμάτης», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Μετά τη νίκη επί της ΧΑΝΘ, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να πάρει το επόμενο δίποντο και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της, έχει δείξει εξαιρετική αγωνιστική φόρμα και θέλει να συνεχίσει να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία της στη Handball Premier.
Η αναμέτρηση στο «Γ. Κασιμάτης» αναμένεται να είναι γεμάτη ένταση και θέαμα, με την ΑΕΚ να ψάχνει την 16η νίκη της για να εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή. Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να βρεθεί και πάλι δίπλα της, στηρίζοντας τους παίκτες στον δρόμο προς τον τίτλο.






