INAEK

ΑΕΚ: Στήριξη από τους Ενωσίτες «Δημήτρης Χατζηχρήστος» στο τμήμα Ράγκμπι

Η ομάδα των Ενωσιτών «Δημήτρης Χατζηχρήστος» συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τα τμήματα της ΑΕΚ. Η...

Η ομάδα των Ενωσιτών «Δημήτρης Χατζηχρήστος» συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τα τμήματα της ΑΕΚ.

Η πιο πρόσφατη προσφορά τους αφορά το τμήμα ράγκμπι, στο οποίο παρείχαν νέες εμφανίσεις και εξοπλισμό, ενισχύοντας ουσιαστικά τη λειτουργία και τις ανάγκες του. Η ομάδα αποτελείται από φίλους της ΑΕΚ που έχουν μεγαλώσει με τις αξίες και τις ιδέες που πρέσβευε ο ιστορικός αρχηγός της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Αν και δεν αναζητούν δημοσιότητα, το έργο τους αποδεικνύει τη διαφορετική φιλοσοφία του να είσαι ΑΕΚ, στηρίζοντας εκεί που υπάρχει ανάγκη με συνέπεια και έμπνευση.

Παράλληλα, οι Ενωσίτες έχουν ήδη προσφέρει βοήθεια στο τμήμα ξιφασκίας και σχεδιάζουν να ενισχύσουν και άλλα τμήματα της «Ένωσης» στο μέλλον, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού και της συλλογικής προσπάθειας στον οργανισμό της ΑΕΚ.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα