INAEK

Το γύρισε και πάλι η ΑΕΚάρα και πήρε το ντέρμπι!

Με συγκλονιστική ανατροπή, τη δεύτερη μετά το παιχνίδι του Λίγκ Καπ απέναντι στον Παναθηναϊκό, η...

Με συγκλονιστική ανατροπή, τη δεύτερη μετά το παιχνίδι του Λίγκ Καπ απέναντι στον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ επικράτησε των πρασίνων στο Μετς με 3-2 σετ πετυχαίνοντας τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Φοβερός ο κόσμος του δικεφάλου που στήριξε μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

Σε ένα παιχνίδι – θρίλερ η ΑΕΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και παρότι βρέθηκε πίσω με 2-1 γύρισε την κατάσταση. Η Ένωση με εξαίρεση το πρώτο σετ φάνηκε ανώτερη από τον αντίπαλο της και στα κρίσιμα σημεία ήταν πιο ψύχραιμη και με πρωταγωνιστές τους Κανέλλο, Στοίλοβιτς και Παπαδόπουλο επικράτησε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα του Τριφυλλιού.

Με το σκόρ στο 2-2 το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ όπου ο Παναθηναικός προηγήθηκε με 10-12, όμως με ένα σερί 4-1 οι κιτρινόμαυροι πέρασαν μπροστά και είχαν την ευκαιρία για να τελειώσουν το ματς, όπως και έκαναν, καθώς ο Γιορντάνοφ πάτησε γραμμή στο τελευταίο πόντο.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα