ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ για τα εισιτήρια! Πάμε για SOLD OUT
Αυτό που συμβαίνει από χθες το απόγευμα με τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Μπάγερν δεν έχει προηγούμενο, προβλέπεται sold out.
Σε μία εβδομάδα η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, για την μεγαλύτερη αναμέτρηση της χρονιά, απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο της! Τα εισιτήρια τέθηκαν χθες (15/10) στην κυκλοφορία, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος και μέσα σε ελάχιστες ώρες είχαν φύγει πάνω από 10.000 κομμάτια, με την Ένωση να προβλέπει sold out.
Αυτό προκύπτει, καθώς μαζί με τα διαρκείας και τις προσκλήσεις, ήδη έχουν πάρει θέση 30.000 Ενωσίτες στο ΟΑΚΑ, ενώ σήμερα η κίνηση είναι εξαιρετική.
Από το πρωί της Τρίτης (16/10) έχουν δοθεί 2.000 εισιτήρια, ενώ η ΠΑΕ άνοιξε ηλεκτρονικά ακόμα 4 θύρες. Συγκεκριμένα, στο ηλεκτρονικό σύστημα υπάρχουν εισιτήρια για τις θύρες 4-14 (20 ευρώ), 16 (15 ευρώ). 19 (10 ευρώ).






