INAEK

Καμπερίδης: “Ιδιαίτερο για μένα το ματς με την ΑΕΚ”

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ (holargosbc.gr) τόνισε πως...

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ (holargosbc.gr) τόνισε πως η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και λαό ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε πως την ένιωθε σαν οικογένεια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Καμπερίδη έχουν ως εξής:

«Ξέρουμε ότι αγωνιζόμαστε με μια μεγάλη ομάδα με κόσμο και ιστορία όπως είναι η ΑΕΚ. Ο αντίπαλος προέρχεται από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και σίγουρα θα έχει μια κόπωση, την οποία θα πρέπει εμείς ως Χολαργός να κοιτάξουμε να την εκμεταλλευτούμε.

Γνωρίζουμε πως είναι μια ομάδα με ποιότητα, βάθος στο έμψυχο δυναμικό της και με παίκτες μαχητές, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό περισσότερο από κάθε άλλο ματς ως τώρα.

Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, όπου αν είμαστε σοβαροί, χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και βάλουμε τα σουτ θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς. Θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να πετύχουμε κάτι καλό, γνωρίζοντας ωστόσο πως είναι ένα δύσκολο ματς».

Όσο για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της οποίας την φανέλα φόρεσε για αρκετά χρόνια, είπε: «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Είναι περίεργο το συναίσθημα καθώς πέρασα αρκετά χρόνια στην ΑΕΚ. Για μένα ήταν σαν οικογένεια. Όμως, πλέον δεν μπορείς να κάνεις κάτι, θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου τον Χολαργό να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα