INAEK

Σάκοτα: «Πολύ σημαντική νίκη, αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Βίρτσμπουργκ, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη και να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο στη συνέχεια του BCL.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Γερμανία επί της Βίρτσμπουργκ, τονίζοντας τη σημασία του αποτελέσματος αλλά και την ανάγκη για συνέχιση της προσπάθειας.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι και μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέρουμε πως είναι η κατάσταση σε έναν όμιλο τεσσάρων ομάδων, αν χάσεις ένα παιχνίδι, δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.

Δε νομίζω πως τελείωσε η δουλειά, πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να συνεχίσουμε να έχουμε κίνητρο και να μην υποτιμήσουμε τη Βίρτσμπουργκ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν, ήταν απίθανοι».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα