Με τον κόσμο δίπλα της για το 4/4 στο BCL η ΑΕΚάρα!
Η ΑΕΚ επιστρέφει στο BCL με στόχο να διατηρήσει το αήττητο.
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν και η αναμέτρηση με τη Ρίγα βρίσκεται ήδη στον ορίζοντα για την ΑΕΚ. Η Ένωση επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για το Basketball Champions League και θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της, στο δρόμο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.
Ο χρόνος που υπήρχε από το παιχνίδι της Κυριακής μέχρι τον αγώνα της Τετάρτης δεν είναι πολύς, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να επικεντρωθεί πλήρως στον επερχόμενο αγώνα και να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην πρωταθλήτρια Λετονίας ολοκληρώθηκε, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αυτό σημαίνει πως και οι Κρις Σίλβα και Δημήτρης Φλιώνης, που είχαν αποκομίσει τραυματισμούς από το παιχνίδι της Κυριακής, θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους. Έτσι, η ΑΕΚ θα έχει λευκό απουσιολόγιο στο δρόμο για ακόμα μία νίκη στον όμιλο του BCL.
Ο μεγάλος στόχος των κιτρινόμαυρων παραμένει η νίκη που θα διατηρήσει το αήττητο στον όμιλο και θα φέρει την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, κάτι που αποτελεί βασικό στόχο από την πρώτη στιγμή για τους παίκτες του Σάκοτα.






