Χρήστος Νικολόπουλος με τους Πρωταθλητές Εφήβους της ΑΕΚ: «ΑΕΚ είμαι, δεν γινόταν να αρνηθώ»
Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το δείπνο προς τιμήν της ομάδας Εφήβων της ΑΕΚ BC Academy, η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ.
Η διοίκηση της Ακαδημίας παρέθεσε το τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα της Νέα Φιλαδέλφεια, επιβραβεύοντας την επιτυχία των νεαρών αθλητών.
Την ίδια στιγμή, στον χώρο βρισκόταν και ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος έγινε γρήγορα πόλος έλξης για τους πρωταθλητές. Οι νεαροί παίκτες δεν έχασαν την ευκαιρία και του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.
Ο σπουδαίος δημιουργός ανταποκρίθηκε με χαμόγελο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ΑΕΚ είμαι… πώς μπορώ να σας αρνηθώ;». Παρέμεινε για λίγα λεπτά μαζί τους, συμμετέχοντας στη χαρούμενη ατμόσφαιρα και ενισχύοντας τη μοναδική αυτή στιγμή για τους νεαρούς αθλητές.
Η βραδιά κύλησε με έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα, υπό τους ήχους του αυθεντικού ύμνου της ΑΕΚ, τον οποίο έχει μελοποιήσει ο ίδιος ο Νικολόπουλος σε στίχους του Χρήστου Κολοκοτρώνη. Η παρουσία του έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αξία στη γιορτή της επιτυχίας των Εφήβων.






