Αντόνις Άρμς: «Στόχος μου να προσθέσω ένα ακόμα λάβαρο στην οροφή της Sunel Arena»

Ο Αντόνις Άρμς μιλάει για την πρώτη του σεζόν με την ΑΕΚ, τη μετάβαση από το ΝΒΑ στην Ευρώπη, τον στόχο του να κερδίζει κάθε παιχνίδι.

Ο Αντόνις Άρμς πραγματοποιεί την πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη με τη φανέλα της ΑΕΚ και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την προσαρμογή του στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού, για τη νοοτροπία που κουβαλάει αλλά και για τον μεγάλο του στόχο: να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στην ιστορία της Ένωσης.

«Η μετάβαση είναι σίγουρα διαφορετική επειδή το παιχνίδι είναι πιο κλειστό εδώ, ειδικά σε άμυνα και επίθεση. Στο ΝΒΑ υπάρχει περισσότερος χώρος για ατομικές ενέργειες, ενώ στην Ευρώπη το παιχνίδι είναι πιο ομαδικό. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή για μένα», τόνισε.

Ο Άρμς αποκάλυψε πως η απόφαση δεν ήταν εύκολη, όμως η πληροφόρηση που είχε από ΡαϊΚουάν Γκρέι και Χάντερ Χέιλ έπαιξε καθοριστικό ρόλο. «Ο ΡαϊΚουάν μου μίλησε για την ομάδα και με βοήθησε πολύ να πω το “ναι”. Το ίδιο και ο Χάντερ Χέιλ, που μου έδωσε πολλές χρήσιμες πληροφορίες», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη πατώντας ΕΔΩ

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα