INAEK

ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΕΚ – Προμηθέας Πάτρας στη SUNEL Arena για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τιμές

Η ΑΕΚ BC ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan GBL με αντίπαλο τον Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola είναι πλέον διαθέσιμα για το κοινό.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά και να στηρίξουν την ΑΕΚ στις κερκίδες.

Η ανακοίνωση της «Βασίλισσας»

«Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον Προμηθέα Βίκος Cola.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη SUNEL Arena, το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 13:00, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Εκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Από 15 ευρώ.

Για τη διαδικτυακή αγορά Εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, πατώντας ΕΔΩ»

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα