Θίοντορ: Θα δουλέψω παραπάνω στο να… χάνω τις βολές για να παίρνουμε νίκες
Στην ”Ώρα” μίλησε ο Τζόρνταν Θίοντορ για το πρώτο παιχνίδι με τον Προμηθέα, ενώ αναφέρθηκε και στις βολές, που εκτέλεσε 1” δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του αγώνα, δίνοντας τη νίκη στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Το πρώτο ματς ήταν ένας πόλεμος. Δύο τελείως διαφορετικές ομάδες παλεύουν και το πρώτο παιχνίδι έδειξε τον τόνο που θα έχουμε. Περιμένουμε μια πιο σκληρή αναμέτρηση, έναν πόλεμο. Θα παίξουμε στην έδρα τους, δεν έχω αγωνιστεί ποτέ εκεί αλλά έχω ακούσει πως είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίζεις. Πρέπει να πάμε εκεί να τακτοποιήσουμε τις δουλειές μας», ανέφερε στην «Ώρα των Σπορ» ο Αμερικανός γκαρντ.
Όσο για τη βολή που προσπάθησε να χάσει αλλά τελικά δόθηκε παράβαση επειδή το έκανε… εξόφθαλμα στέλνοντας την μπάλα στο ταμπλό; «Δεν ήμουν ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση. Ήταν αρκετά δύσκολο να προσπαθήσω να χάσω τη βολή μου. Επιχείρησα να πετύχω το ταμπλό και η μπάλα να βρει στεφάνη για να πάει ψηλά και να κυλήσουν δευτερόλεπτα, αλλά ήταν μια πολύ κακή προσπάθεια. Μαθαίνεις όμως από αυτά. Θα δουλέψω παραπάνω στο να… χάνω τις βολές για να παίρνουμε νίκες. Εγώ προσπαθώ να τις βάζω πάντα, αλλά όταν μου ζητάνε να τις χάνω, θα βάζω τα δυνατά μου».
Τέλος, για την προσπάθειά του να «υποκλέψει» το σύστημα του Προμηθέα λίγο πριν την τελευταία επαναφορά στα 1,3’’ πριν το τέλος, ο Θίοντορ είπε: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι από την πλευρά τους. Δεν είχαν τάιμ άουτ και προσπάθησαν να ‘κλέψουν’ ένα καθώς τελείωνε ο χρόνος τους. Ήμασταν στο παρκέ, ό,τι έκανα ήταν απόλυτα νόμιμο. Μπορώ να είμαι στο παρκέ ακριβώς δίπλα τους και αυτό έκανα. Δεν ήθελα να έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν ένα σύστημα ενώ οι διαιτητές κοιτούσαν το βίντεο».






