Πήρε χρόνο ο Πιερό στη νίκη της Αϊτής επί της Δομινικανής Δημοκρατίας
Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της έδωσε η εθνική ομάδα της Αϊτής, η οποία επιβλήθηκε με 4-1 της Δομινικανής Δημοκρατίας, κάνοντας το «3 στα 3» στις υποχρεώσεις της για το CONCACAF Nations League.
Η ομάδα της Αϊτής επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο, διατηρώντας το απόλυτο των βαθμών στον όμιλό της.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Φραντζντί Πιερό, δεν βρισκόταν στο αρχικό σχήμα της αντιπροσωπευτικής του ομάδας. Ο 31χρονος φορ πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, παίρνοντας λεπτά συμμετοχής χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Με αυτή του την παρουσία, ο Πιερό έφτασε τις 56 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Αϊτής, έχοντας σημειώσει συνολικά 34 τέρματα στην διεθνή του καριέρα.






