«Κιτρινόμαυρη» η Λήμνος: Οι φίλοι της ΑΕΚ υποδέχθηκαν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας (ΦΩΤΟ)
Το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, με επόμενο σταθμό τη Λήμνο, όπου οι φίλοι της Ένωσης το υποδέχθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.
- Την Κυριακή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της ΑΕΚ στη Λήμνο είδαν από κοντά το τρόπαιο και τράβηξαν αναμνηστικές φωτογραφίες.
- Η παρουσία του τροπαίου δημιούργησε «κιτρινόμαυρη» ατμόσφαιρα στη Λήμνο, με μικρούς και μεγάλους Ενωσίτες να δίνουν δυναμικό «παρών».
- Οι Ενωσίτες του νησιού πανηγύρισαν μαζί με το τρόπαιο, δείχνοντας την αγάπη και στήριξή τους προς την ομάδα.
- Επόμενος σταθμός της περιοδείας η Μυτιλήνη, με το κύπελλο στην Πλατεία Σαπφούς τη Δευτέρα 27 Ιουλίου από τις 15:00.
Το απόγευμα της Κυριακής (26/7), οι φίλοι της ΑΕΚ στο νησί είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στο κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας, να το θαυμάσουν από κοντά και να κρατήσουν αναμνηστικές φωτογραφίες από μία ξεχωριστή στιγμή.
Θερμή υποδοχή από τους Ενωσίτες στη Λήμνο
Η παρουσία του τροπαίου δημιούργησε «κιτρινόμαυρη» ατμόσφαιρα στη Λήμνο, με μικρούς και μεγάλους φίλους της ΑΕΚ να δίνουν δυναμικό «παρών».
Οι Ενωσίτες του νησιού αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και έδειξαν για ακόμη μία φορά τη μεγάλη αγάπη και τη στήριξή τους προς την ομάδα, πανηγυρίζοντας μαζί με το τρόπαιο την επιτυχία της Ένωσης.
Συνεχίζεται η περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ
Η περιοδεία του τροπαίου της πρωταθλήτριας ΑΕΚ συνεχίζεται, με επόμενο προορισμό τη Μυτιλήνη.
Το κύπελλο θα βρίσκεται τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στην Πλατεία Σαπφούς, από τις 15:00, δίνοντας την ευκαιρία και στους φίλους της Ένωσης στη Λέσβο να ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία.
Το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, με επόμενο σταθμό τη Λήμνο, όπου οι φίλοι της Ένωσης το υποδέχθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Το απόγευμα της Κυριακής (26/7), οι φίλοι της ΑΕΚ στο νησί είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στο κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας, να το θαυμάσουν από κοντά και να κρατήσουν αναμνηστικές φωτογραφίες από μία ξεχωριστή στιγμή. Θερμή υποδοχή από τους Ενωσίτες στη Λήμνο Η παρουσία του τροπαίου δημιούργησε «κιτρινόμαυρη» ατμόσφαιρα στη Λήμνο, με μικρούς και μεγάλους φίλους της ΑΕΚ να δίνουν δυναμικό «παρών». Οι Ενωσίτες του νησιού αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και έδειξαν για ακόμη μία φορά τη μεγάλη αγάπη και τη στήριξή τους προς την ομάδα, πανηγυρίζοντας μαζί με το τρόπαιο την επιτυχία της Ένωσης. Συνεχίζεται η περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ Η περιοδεία του τροπαίου της πρωταθλήτριας ΑΕΚ συνεχίζεται, με επόμενο προορισμό τη Μυτιλήνη. Το κύπελλο θα βρίσκεται τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στην Πλατεία Σαπφούς, από τις 15:00, δίνοντας την ευκαιρία και στους φίλους της Ένωσης στη Λέσβο να ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία.






